Δωρεάν Προγράμματα

αφαιρεση δωρεαν spyware

Διαγραφή spyware με το Spybot Search and Destroy

Το Spybot – Search & Destroy ανιχνεύει και αφαιρεί spyware, ένα σχετικά νέο είδος απειλής που δεν καλύπτεται ακόμα από κοινές εφαρμογές προστασίας από ιούς. Το Spyware παρακολουθεί σιωπηλά τη συμπεριφορά σας όταν σερφάρετε για να δημιουργήσει ένα προφίλ μάρκετινγκ, το οποίο μεταδίδεται χωρίς τη γνώση σας στους μεταγλωτιστές και πωλείται σε διαφημιστικές εταιρείες.

Εάν βλέπετε νέες γραμμές εργαλείων στον Internet Explorer που δεν έχετε εγκαταστήσει σκόπιμα, εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας καταρρεύσει ανεξήγητα ή εάν η αρχική σας σελίδα έχει «πειραχτεί» (ή έχει αλλάξει χωρίς να το γνωρίζετε), ο υπολογιστής σας είναι πιθανότατα μολυσμένος με λογισμικό υποκλοπής spyware.

Ακόμη και αν δεν βλέπετε τα συμπτώματα, ο υπολογιστής σας μπορεί να μολυνθεί, επειδή όλο και περισσότερα spyware αναδύονται. Το Spybot-S & D είναι δωρεάν, οπότε δεν είναι καθόλου κακό να το δοκιμάσετε και να δείτε αν κάτι έχει εισβάλει στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε : ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ DATA RECOVERY

Το Spybot-S & D μπορεί επίσης να καθαρίσει τα usage tracks, μια ενδιαφέρουσα λειτουργία αν μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με άλλους χρήστες και δεν θέλετε να δουν τι έχετε επεξεργαστεί. Για επαγγελματίες χρήστες, το Spybot-S & D σάς επιτρέπει να διορθώσετε κάποιες ασυνέπειες μητρώου και εκτεταμένες αναφορές.

Εκτός από την ανίχνευση και την απολύμανση spyware και adware, το Spybot-S & D μπορεί να επιδιορθώσει το μητρώο, winsock LSPs, αντικείμενα ActiveX, hijackers του browser και BHOs, PUPs, HTTP cookies, trackerware, spybots, revision και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού. Μπορεί επίσης να διαγράψει τα cookies παρακολούθησης. Το Spybot-S & D διαθέτει μια λειτουργία Immunize για να εμποδίσει την εγκατάσταση του λογισμικού υποκλοπής spyware πριν εμφανιστεί π.χ. τροποποιώντας το αρχείο hosts. Περιλαμβάνεται ένα ασφαλές αρχείο διαγραφής. Το Spybot-S & D δεν προοριζόταν αρχικά να αντικαταστήσει προγράμματα κατά των ιών (πριν από το v. 2.1 ‘Spybot + AV’), αλλά ανιχνεύει μερικούς κοινούς trojans και rootkits. Ένας εφεδρικός εντοπιστής rootkit, RootAlyzer, είναι διαθέσιμος.

Διαβάστε αναλυτικά και κατεβάστε το πρόγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα.

Δωρεάν Antimalware CWShredder 2.19 για αντιμετώπιση Malware CoolWebSearch

Δωρεάν Antimalware CWShredder 2.19 για αντιμετώπιση Malware CoolWebSearch

Το Trend Micro CWShredder είναι το κορυφαίο εργαλείο για να βρείτε και να αφαιρέσετε τα ίχνη του CoolWebSearch – το όνομα για ένα ευρύ φάσμα ύπουλων ιών που εισβάλουν  στον υπολογιστή σας.

cwshredder coolwebsearchΤο CWShredder καταργεί αυτούς τους ιούς των προγραμμάτων περιήγησης. Το CoolWebSearch εγκαθιστά δεκάδες σελιδοδείκτες – ως επί το πλείστον σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου – στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλάζει την αρχική σας σελίδα χωρίς να ρωτάει και συνεχώς την αλλάζει αν προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Επιπλέον, επιβραδύνει σημαντικά την απόδοση του υπολογιστή σας και εισάγει τροποποιήσεις που αναγκάζουν τα Microsoft Windows να παγώσουν, να κολλήσουν ή να επανεκκινήσουν ανά διαστήματα.

Παρόλο που δεν είναι μια πλήρη εφαρμογή anti-adware, αυτό το πρόγραμμα χειρίζεται τη δουλειά του με το aplomb. Όπως μπορεί να μαντέψετε από το όνομά του, ο κύριος σκοπός του CWShredder είναι να καθαρίσει τον υπολογιστή σας από το malware γνωστό ως CoolWebSearch. Η ελάχιστη διεπαφή αντικατοπτρίζει τη στενή εστίαση της εφαρμογής, με μόνο μερικά κουμπιά για τη σάρωση του μηχανήματός σας και την επιδιόρθωση προβλημάτων. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι με το σχεδόν ανύπαρκτο σετ χαρακτηριστικών, πρέπει να επικροτήσουμε την απόδοση, καθώς το πρόγραμμα βρήκε και διαγράψε όλα τα υπολείμματα του CoolWebSearch που τοποθετήσαμε σε μια δοκιμαστική μηχανή σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Το CWShredder προφανώς δεν θα χρησιμεύσει ως κύρια λύση για adware, αλλά όλοι οι κανονικοί surfers και οι downloaders του Διαδικτύου θα πρέπει να το διατηρούν σε ετοιμότητα. Επίσης, εάν το μηχάνημά σας είναι ήδη μολυσμένο με αυτό το κομμάτι adware, προτείνουμε να κάνετε λήψη αυτής της δωρεάν εφαρμογής.

Κατεβάστε το πρόγραμμα δωρεάν.

anaktisiarxeion.gr

Δωρεάν βασική προστασία του υπολογιστή με το Avira Free Antivirus

Δωρεάν βασική προστασία του υπολογιστή με το Avira Free Antivirus

Αποκτήστε δωρεάν προστασία από ιούς από το Avira Free Antivirus, που εκτελείται σιωπηλά στο παρασκήνιο για να εξασφαλίσει τα δεδομένα σας, να προστατεύσει το απόρρητό σας και να διατηρήσει τον υπολογιστή καθαρό από malware, adware κτλ.

Είναι αρκετά απλό στη χρήση – απλά κατεβάστε το και προχωρήστε σε εγκατάσταση. Καθίστε και χαλαρώστε … είστε προστατευμένοι για ζωή! Είναι γρήγορο και ελαφρύ, οπότε δεν επιβραδύνει την εμπειρία περιήγησής σας.

Παρέχει γρήγορη και ομαλή σάρωση συστήματος με ένα κλικ. Με κορυφαίες κριτικές, το Avira Free Antivirus προσφέρει τα παρακάτω :

1.Προστασία σε πραγματικό χρόνο από 10 εκατομμύρια αναδυόμενες απειλές καθημερινά.
2.Αποκλείει δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές (PUA), ιούς, worms, trojans, ransomware, spyware, adware και rootkits.
3.Προστατεύει από επιβλαβείς ιστότοπους, αποκλείει τους browser trackers για καλύτερη προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και έχει ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών για την εύρεση προσφορών από αξιόπιστους ιστότοπους όταν ψωνίζετε ηλεκτρονικά (όλα περιλαμβάνονται στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο).

Το Avira έχει έδρα την Γερμανία η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά την σημασία της ασφάλειας. Το Avira Free Antivirus μοιράζεται την ίδια βασική τεχνολογία με το Avira Antivirus Pro, με τίτλο “Product of the Year” από την AV-Comparatives. Άλλες ανεξάρτητες αξιολογήσεις προστασίας από ιούς τοποθετούν το Avira Free Antivirus μεταξύ των κορυφαίων διαθέσιμων λογισμικών εντοπισμού ιών – πράγμα που σημαίνει ότι η αναζήτησή σας για το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς έχει λήξει!

Το Avira Antivirus Pro έχει την ασφάλεια και την απλότητα να επαναπροσδιορίζεται.

Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από online απειλές, χωρίς ταλαιπωρία. Από κακόβουλο λογισμικό και Trojans και την κλοπή ταυτότητας, το Avira Antivirus Pro σας δίνει την προστασία που χρειάζεστε για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.  Τα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι ωραίο, αλλά antivirus είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα. Αυτό που αρέσει πραγματικά στο Avira είναι το γεγονός ότι λειτουργεί εντελώς αθόρυβα χωρίς να σας ενοχλεί με όλα τα είδη των μηνυμάτων ή κάτι παρόμοιο. Η κορυφή του,είναι ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ στους πόρους του συστήματος σας.

Αφού εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπήτε στη διαχειριση εργασιών και θα μήνετε έκπληκτοι όταν δείτε ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην χρήση της CPU και στα πεδία μνήμης. Να είστε βέβαιοι ότι θα είστε προστατευμένοι με μερικές από τις πιο διαθέσιμες τεχνολογίες αιχμής για antivirus. Το Avira Antivirus Pro είναι χτισμένο πάνω σε μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνολογίες ασφάλειας στον κόσμο. Συνδυάζοντας προηγμένη heuristics με τη δύναμη του cloud computing, θα βεβαιωθείτε ότι έχετε δυνατή και ισχυρότερη προστασία.

Αλλά για να μην λέμε πολλά πάρτε την τεχνολογία προστασίας από ιούς του Avira που εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες που κερδίζει σταθερά τον έπαινο των ανεξάρτητων πλατφορμών αναθεώρησης.

Antivirus Scanner:

 • Πλήρη προστασία από κακόβουλο λογισμικό.
 • Προστασία cloud σε πραγματικό χρόνο:
 • Σας προστατεύει από τις αναδυόμενες απειλές.

Μπλοκ PUA:

 • Μπλοκ σε κρυφές εφαρμογές που ομαδοποιούνται με νόμιμο λογισμικό.
 • Προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
 • Σαρώνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κακόβουλο λογισμικό.

Προστασία του δικτύου:

 • Σαρώνει τα αρχεία στο κοινόχρηστο δίκτυό σας.
 • Προηγμένη προστασία Web:
 • Ασφαλής surf, shop, stream, download και σε απευθείας σύνδεση με την τράπεζα.

Λειτουργία παιχνιδιού:

 • Αναστέλλει περιττές ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια σε παιχνίδια και ταινίες.

Browser Tracking Blocker:

 • Αποτρέπει τα δίκτυα διαφημίσεων από την παρακολούθηση τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Ασφαλής περιήγηση:

 • Μπλοκάρει επιβλαβείς ιστοσελίδες πριν τις φορτώσει.

Η τεχνολογία AI προστασίας Cloud AI σας προσφέρει όχι μόνο έναν ανιχνευτή κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο και έναν ανιχνευτή ιών, αλλά και ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, το οποίο αναλύει άγνωστα αρχεία στο cloud – ανώνυμα – από εκατομμύρια χρήστες, για να σας προστατεύσει από τις απειλές που προκύπτουν σε πραγματικό χρόνο.

Κατεβάστε το δωρεάν Antivirus.

Ολοκληρωτική απεγκατάσταση αρχείων δωρεάν με το Geek Uninstaller

Ολοκληρωτική απεγκατάσταση αρχείων δωρεάν με το Geek Uninstaller

Το GeekUninstaller είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό λογισμικό απεγκατάστασης αρχείων. Περιλαμβάνει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες όπως: Force Removal για επίμονες εφαρμογές, δυνατότητα γρήγορης μετάβασης στην καταχώρηση μητρώου ή ιστότοπου, προβολή του φακέλου εγκατάστασης της εφαρμογής και δυνατότητα αυτόματης εκκίνησης του Google.

Το GeekUninstaller δεν απαιτεί εγκατάσταση και εκτελείται σε εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows XP / Vista / 7/8 και 10. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή που απεγκαθιστά διάφορα είδη λογισμικού και είναι σε θέση να εντοπίσει τα κομμάτια που απομένουν στο μητρώο από εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν.

Αν πραγματοποιείτε εγκατάσταση και απεγκατάσταση σε πολλές εφαρμογές, το μητρώο και το σύστημα αρχείων ενδέχεται να είναι γεμάτα με αρχεία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που έχουν απομείνει από μη εγκατεστημένα κομμάτια λογισμικού. Το GeekUninstaller είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα απεγκατάστασης που δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα τέλειο φορητό εργαλείο συντήρησης.

Γενικά, το GeekUninstaller είναι ένα ελαφρύ προϊόν, το οποίο είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να απεγκαταστήσει ανεπιθύμητες εφαρμογές με ευκολία. Έχει απλό interface και αποδίδει καλά τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στις επιδόσεις.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και κατεβάστε το πρόγραμμα Geek Uninstaller.

anaktisiarxeion.com