Private cloud services

Η DataRecall International μετράει 15 χρόνια εμπειρίας στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων & στην εξειδικευμένη πληροφορική στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Καναδάς, Γερμανία). Με ένα κεντρικό εργαστήριο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στην Αγία Παρασκευή, αλλά και 2 υποκαταστήματα στον Πειραιά και το Κολωνάκι, σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, με επαγγελματικό και ασφαλή τρόπο.

Ο λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει είναι γιατί προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση στο πρόβλημα των πελατών μας, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια επενδύσει και συνεχίζοντας να επενδύει τε τεχνογνωσία και εξοπλισμό.

Τα εργαστήριά μας στελεχώνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς, με την κατάλληλη μόρφωση/εκπαίδευση και εμπειρία, ώστε να μπορούν να εξελίσσονται και αυτοί μαζί με την αντίστοιχη πρόοδο της τεχνολογίας. Προσφέρουμε προχωρημένες λύσεις Ανάκτησης Δεδομένων και μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, κάτι το οποίο μας καθιστά όλα αυτά τα χρόνια δύναμη αξιοπιστίας στο αντικείμενό μας. Η καινοτομία και η εξέλιξη είναι και πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας στην DataRecall International.

Ο λόγος: ξεκάθαρος: Θέλουμε κάθε φορά να πετυχαίνουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για εσάς. Για τον παραπάνω λόγο:  Θεωρώντας την ασφάλεια των δεδομένων σας και το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών πολύ σοβαρά ζητήματα, η DataRecall International σας προσφέρει πλέον και μία νέα υπηρεσία, με στόχο την διασφάλιση των δεδομένων σας, διευκολύνοντας κατά πολύ έτσι την ζωή σας.

Την υπηρεσία Private Cloud ενός OnLine συστήματος αποθήκευσης δεδομένων, σε ιδιόκτητο κεντρικό SERVER και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε ξεχωριστό εργαστήριο της εταιρείας. Τέτοιου είδους υπηρεσίες έχουν γίνει πλέον και σε παγκόσμιο επίπεδο νούμερο ένα επιλογή και προτεραιότητα για πολλές επιχειρήσεις ιδιωτικές & δημόσιες, για πολλούς επαγγελματίες και γενικά για εκατομμύρια χρήστες. Μια καλή cloud storage υπηρεσία σου παρέχει μεγάλη χωρητικότητα, εργαλεία, επιλογές και είναι διαθέσιμη προς κάθε συσκευή που χρησιμοποιείς. Αποθηκεύοντας τα αρχεία, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου online, παραμένεις ήσυχος και γνωρίζεις πως δεν θα τα χάσεις ποτέ. Σκέψου μόνο τις φορές που χάλασε ο υπολογιστής σου ή έχασες το κινητό σου και μαζί με αυτό εξαφανίστηκαν και όλα τα αρχεία σου. ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ?

Όπως γίνεται αντιληπτό μια τέτοια υπηρεσία μόνο οφέλη μπορεί να έχει και μάλιστα πολλά. Πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την εγγύηση για την ακεραιότητα των δεδομένων, που προφανώς είναι και η πιο σημαντική, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο: η διασφάλισή τους. Από εκεί και έπειτα, αυτή η υπηρεσία παρέχει επίσης τεράστια χωρητικότητα, συγκεκριμένα και εξειδικευμένα εργαλεία, που εξασφαλίζουν αυτό το σενάριο και ένα επαγγελματικό, σοβαρό και εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει 24/7 για να μπορείτε εσείς να είστε ήσυχοι.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του Private Cloud έχετε την δυνατότητα να δημιουργείτε ακριβές αντίγραφο των φυσικών υποδομών και της λειτουργίας της εταιρείας σας. Σε περίπτωση κάποιας καταστροφής στον χώρο σας, είτε λόγω εκδήλωσης φωτιάς, είτε κλοπής, είτε οτιδήποτε άλλο, με την φύλαξη & προστασία των δεδομένων σας στον χώρο μας διασφαλίζεται η σημαντική επένδυσή σας.

Μειώνεται αισθητά το κόστος της επιχείρησής σας. Αυτό διότι αν μπείτε σε διαδικασία για συγκεκριμένες καλύψεις υποδομών ΙΤ που δεν εξασφαλίζουν καμία ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων, αυτό είναι από μόνο του άσκοπο. Τόσο τα πάγια έξοδα όσο και τα έξοδα εξοπλισμού, προσωπικού & συντήρησης, όχι μόνο μειώνονται δραματικά, αλλά κάποια δεν χρειάζεται καν να υπάρχουν σε πρώτη φάση.

Πιο συγκεκριμένα τα οφέλη συνοψίζονται στα εξής:

• Πλήρης ασφάλεια των δεδομένων σας, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο «περιβάλλον» με τις απαραίτητες & πιστοποιημένες προδιαγραφές.

• Διατήρηση του προσωπικού σας απορρήτου. Ο έλεγχος ταυτότητας διασφαλίζει ότι μόνο εσείς θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες του λογαριασμού σας και μόνο από τις δικές σας συσκευές.

• Απόλυτη διασφάλιση των δεδομένων σας, απαλλαγμένοι από την πιθανότητα σφάλματος/παύσης λειτουργίας στα μέσα αποθήκευσης, όπως: σκ.δίσκοι, tablet, υπολογιστές, raid συστήματα κλπ.

• Άμεση πρόσβαση και προβολή των προσωπικών σας πληροφοριών/δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα.

• Παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης από εμάς όταν αυτό απαιτείται.

Χρειάζομαι όντως την υπηρεσία Private Cloud?

Aπολύτως. Αν σκεφτούμε μόνο ότι μετά από στατιστικές έρευνες το 50% των επιχειρήσεων που έχασαν τα δεδομένα τους από μια πυρκαγιά ή κλοπή μέσα σε διάστημα 15-18 μηνών, έκλεισαν/έπαυσαν την λειτουργία τους.

40% των χρηστών χάνουν τα δεδομένα τους χωρίς να φέρουν οι ίδιοι ευθύνη και αυτό λόγω φυσικής φθοράς των μέσων κλπ.

Πάνω από το 40% των επιχειρήσεων δεν ελέγχουν τα αυτόματα ΒΑCK UP τους.

Η φυσική φθορά των μέσων αποθήκευσης σε μικρό χρονικό διάστημα αποτελεί κίνδυνο για την ακεραιότητα των δεδομένων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων που χάνουν τα DATA τους και δεν μπορούν να τα ανακτήσουν, βρίσκονται αντιμέτωπες με απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών, ενώ αρκετές φορές και με μηνύσεις, πρόστιμα κλπ. Γιατί να επιλέξουμε την DataRecall International?

Όπως είπαμε και στον πρόλογό μας, η πολυετής εμπειρία μας και η αξιοπιστία που φροντίζουμε να υπάρχει είναι τα βασικά κριτήρια.

Η DataRecall International είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα και μεγάλος πρωταγωνιστής στο εξωτερικό στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς ότι εδώ κατανοούμε τις ανάγκες σας, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει η σύγχρονη τεχνολογία.

Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με την γνώση και τον επαγγελματισμό μας, οδηγούν στην κατεύθυνση να προλάβουμε απώλειες και μεγάλες ζημιές για εσάς και τις επιχειρήσεις σας. Σύγχρονα εργαστήρια, φύλαξη & ασφάλεια χώρου, επαγγελματισμός και άμεση εξυπηρέτηση.

Είναι προαπαιτούμενα και πρώτη προτεραιότητά μας.

 

MB Recovered

 

TB Recovered