Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο

Τα δεδομένα στο σκληρό σας δίσκο είναι ανεκτίμητα. Είτε πρόκειται για σημαντικές επιχειρηματικές πληροφορίες, εμπιστευτικά αρχεία ή διαχρονικές οικογενειακές φωτογραφίες, η σκέψη να τα χάσετε όλα αυτά μπορεί να είναι συντριπτική. Ευτυχώς υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, όπως η δική μας, μπορούν να ανακτήσουν τα πολύτιμα προσωπικά ή επαγγελματικά σας δεδομένα. Μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα ανεξάρτητα από το αν η απώλεια δεδομένων προκλήθηκε από τη διαφθορά του σκληρού δίσκου ή από φυσικά προβλήματα.

Οι εξειδικευμένοι ειδικοί της αποκατάστασης στοιχείων σκληρού δίσκου μας κάνουν να γνωρίζουν τις βασικές αρχές όλων των Brands και μοντέλων σκληρών δίσκων. Μέσαστην υπηρεσία αυτή ανήκει και η ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο.

Η τεχνογνωσία μας και οι εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO σημαίνει ότι μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας και να αρχίσετε μην το σκέφτεστε, σαν να μην έγινε τίποτα.

2019 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Σκληρών Δίσκων

Μην στέκεστε για τις απώλειες που μπορεί να σας χτυπήσουν εκτός προμήθειας για το καλό. Ανακαλύψτε γιατί όλοι από ηγέτες της βιομηχανίας σε κυβερνητικούς αξιωματούχους εμπιστεύονται τις υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων σκληρών δίσκων της TTR όταν τα πάντα βρίσκονται στη γραμμή. Προγραμματίστε μια λήψη HDD σήμερα.

Αποκατάσταση στοιχείων σκληρού δίσκου από όλους τους τύπους αποτυχιών

42% αποτυχία λογικού σκληρού δίσκου

Οι σκληροί δίσκοι οργανώνουν δεδομένα γύρω από διάφορα σχήματα που τους βοηθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χώρο αποθήκευσης και να αποφύγουν λάθη. Εάν ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον τρόπο με τον οποίο η μονάδα δίσκου οργανώνει τα δεδομένα του λόγω σφαλμάτων καταγραφής, διαφθοράς ή παρόμοιων προβλημάτων, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες.

Ένας τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσετε λογισμικό. Ωστόσο, υπάρχει ένας βαθμός στον οποίο το επίπεδο των καταναλωτών, το εμπορικό λογισμικό μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα. Κατά καιρούς μπορεί να καταλήξει σε περισσότερη βλάβη παρά σε καλό. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων σκληρού δίσκου θα καθορίσουν πρώτα την έκταση του προβλήματος και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τη σωστή μέθοδο για την ανάκτηση δεδομένων. Όλα τα βήματα που λαμβάνονται διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων.

Μηχανική αποτυχία σκληρού δίσκου 40%

Οι σύγχρονοι σκληροί δίσκοι που βασίζονται σε πλατφόρμες περιέχουν έναν αριθμό εξαρτημάτων. Η αποτυχία οποιουδήποτε μέρους εξαιτίας σοκ, προβλημάτων ελέγχου ή άλλων ζημιών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη τη συσκευή. Το κόστος ανάκτησης δεδομένων από το σκληρό δίσκο με αυτήν την αποτυχία ποικίλλει κυρίως ως προς την έκταση της ζημίας. Ως ειδικοί, είναι δουλειά μας να αποσυναρμολογήσουμε το σκληρό δίσκο, να διορθώσουμε ή να αντικαταστήσουμε το στοιχείο και στη συνέχεια να ανακτήσουμε τα δεδομένα.

Για τις ανάγκες έκτακτης ανάγκης σας καλέστε στο 698 41 34 010!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μηχανικές βλάβες απαιτούν πλήρη αποσυναρμολόγηση και μεταφορά δεδομένων σε πιστοποιημένα περιβάλλοντα καθαρού χώρου. Τα μοναδικά σχεδιασμένα, υψηλής τεχνολογίας καθαρά δωμάτια μας βελτιώνουν τις πιθανότητες ανάκτησης δεδομένων έως και 99%.

Αποτυχημένη διαγραφή μονάδας δίσκου 11%

Τα δεδομένα σας ενδέχεται να έχουν διαγραφεί εξαιτίας της εποπτείας του χειριστή ή το λογισμικό ενδέχεται να έχει κάνει το λάθος. Συνήθως, είναι ένα τίμιο λάθος που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη απογοήτευση, ειδικά επειδή τα περισσότερα λογισμικά αποκατάστασης στοιχείων σε επίπεδο καταναλωτών δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ενώ δεν βλάπτει να δοκιμάσετε μερικά για να δείτε αν βοηθάει στην ανάκτηση των αρχείων σας, θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα.

Αν και δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο και άλλες λειτουργίες αποτυχίας, η διαγραφή απαιτεί εξίσου μεγάλη εγκληματολογική ικανότητα για την ανάκτηση δεδομένων. Η υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων ανακτά με επιτυχία τα διαγραμμένα δεδομένα ανεξάρτητα από το αν ήταν σφάλμα του χειριστή ή που προκλήθηκε από ένα λογισμικό.

Αποτυχία υλικολογισμικού σκληρού δίσκου 7%

Ενώ η σύγχρονη κατασκευή σκληρού δίσκου έχει όλα αλλά σχεδόν εξαλείψει περιπτώσεις ανεπάρκειας υλικολογισμικού, εξακολουθεί να συμβαίνει. Η υπηρεσία ανάκτησης σκληρού δίσκου διαθέτει την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση σφαλμάτων σχετικά με το υλικολογισμικό, τα οποία μπορούν να καταστήσουν αδύνατη την πρόσβαση στα δεδομένα του σκληρού δίσκου.

Οι αποτελεσματικές λύσεις εξαρτώνται από την προηγμένη διάγνωση και τις έξυπνες επισκευές. Η επισκευή ενός σκληρού δίσκου με αποτυχία υλικολογισμικού απαιτεί υψηλό βαθμό εμπειρογνωμοσύνης και εμπειρίας, διότι μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να προκαλέσει τη μη ανάκτηση όλων των δεδομένων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας μόλις αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με το firmware με το σκληρό σας δίσκο.

Ας απαντήσουμε λοιπόν στις πιο συχνές ερωτήσεις σας :

Τι συμβαίνει εάν ο σκληρός δίσκος αποτύχει;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια βλάβη του σκληρού δίσκου ακολουθείται από τη συντριβή του υπολογιστή, εάν πρόκειται για την κύρια μονάδα δίσκου. Δεν θα μπορείτε να εκκινήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα. Μπορεί να είναι δύσκολο να πούμε τη διαφορά μεταξύ της λογικής και της φυσικής αποτυχίας καθώς τα σφάλματα είναι τα ίδια. Ωστόσο, αν ακούτε κλικ, σφύριγμα ή θρυμματισμό θορύβων, είναι σχεδόν σίγουρα μια φυσική αποτυχία. Έτσι, η διαδικασία ανάκτησης του σκληρού δίσκου θα απαιτήσει να βρεθεί τι συμβαίνει με τη μονάδα φυσικά και στη συνέχεια να ανακτήσει δεδομένα από αυτήν.

Ποια είναι τα σημάδια της αποτυχίας του σκληρού δίσκου;

Ένα από τα πιο κοινά σημεία είναι ότι ο υπολογιστής σας δεν θα εκκινήσει στο λειτουργικό σύστημα. Θα ακούσετε επίσης παράξενους θορύβους από τον σκληρό δίσκο. Ωστόσο, εάν η λογική πλακέτα έχει καεί για κάποιο λόγο τότε ο σκληρός δίσκος θα είναι σιωπηλός, δηλαδή, δεν θα ακούσετε τίποτα. Επίσης, το bios δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει το σκληρό δίσκο.

Πώς να διορθώνετε την αποτυχία του σκληρού δίσκου;

Η προσέγγισή μας στην ανάκτηση δίσκου διαφέρει ανάλογα με το ζήτημα. Εάν πρόκειται για ένα φυσικό ζήτημα όπως κολλημένες πιατέλες, σπασμένες κεφαλές κ.λπ., τότε τα ζητήματα αυτά καθορίζονται με την αποσυναρμολόγηση της μονάδας δίσκου και την εγκατάσταση όμοιων κεφαλών ή την απεικόνιση των δίσκων. Όλα αυτά γίνονται σε ένα καθαρό δωμάτιο, μετά το οποίο αρχίζουμε την ανάκτηση δεδομένων από τη μονάδα όταν αρχίζει να λειτουργεί.

Αν πρόκειται για μια υλικολογιστική ή λογική αποτυχία, συνήθως συνεπάγεται τη διαπίστωση ποιου είναι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα εξειδικευμένο λογισμικό για να διορθώσουμε αυτά τα θέματα μόνο έτσι ώστε ο σκληρός δίσκος να είναι αρκετά καλός για να ανακτήσουμε τα δεδομένα.

Μπορούν τα αρχεία να ανακτηθούν από έναν αποτυχημένο σκληρό δίσκο;

Ναί! Είναι δυνατή η ανάκτηση αρχείων από έναν αποτυχημένο σκληρό δίσκο με βάση πιατέλα. Ωστόσο, γίνεται πιο δύσκολο αν αυτά τα αρχεία έχουν αντικατασταθεί. Η ανάκτηση των σκληρών δίσκων απαιτεί, ως επί το πλείστον, να τεθεί η μονάδα σε κατάσταση ημι-εργασίας, η οποία μας επιτρέπει να ανακτήσουμε δεδομένα από αυτήν.

Αν πρόκειται για μια υλικολογιστική ή λογική αποτυχία, συνήθως συνεπάγεται τη διαπίστωση ποιου είναι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα εξειδικευμένο λογισμικό για να διορθώσουμε αυτά τα θέματα μόνο έτσι ώστε ο σκληρός δίσκος να είναι αρκετά καλός για να ανακτήσουμε τα δεδομένα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η ανάκαμψη της ανάκτησης σκληρού δίσκου;

Εξαρτάται από τη φύση της αποτυχίας. Εάν το σφάλμα είναι φυσικό, μπορεί να είναι σχετικά πιο εύκολο να ανακτήσετε δεδομένα από αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορο από ότι αν ήταν κάποιο άλλο θέμα. Ωστόσο, ορισμένες φυσικές αποτυχίες, όπως αυτές του κεφαλιού ή των πιατών, μπορεί να είναι πιο περίπλοκες για την επίλυση και την ανάκτηση δεδομένων.

Άλλες Υπηρεσίες Ανάκτησης Δεδομένων που προσφέρουμε

Επαναφορά δεδομένων Desktop

Η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου από επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτά τα προβλήματα δεν έχουν πάντα σαφείς αιτίες ή εύκολες λύσεις. Οι επαγγελματίες των υπολογιστών ανάκτησης δεδομένων PC και Mac χρησιμοποιούν τις τεράστιες δεξιότητές τους και την καθαρή τεχνογνωσία των δωματίων για να ανακτήσουν τις πληροφορίες σας ανεξάρτητα από το πόσο νεκρό μπορεί να εμφανιστεί το σύστημά σας

Αποκατάσταση στοιχείων φορητού υπολογιστή (Laptop)

Θέλετε να πάρετε τα δεδομένα πίσω από έναν κατεστραμμένο φορητό υπολογιστή; Θα χρειαστείτε προσεκτικές και ακριβείς τεχνικές για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές. Η ομάδα μας διαθέτει τα διαγνωστικά εργαλεία και την εμπειρία εξόρυξης για να αφαιρέσει πληροφορίες από τα πιο εύθραυστα και φειδωλά συστήματα.

SSD Data Recovery

Η υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων SSD απαιτεί εντελώς διαφορετικό στυλ προσέγγισης από ό, τι η ανάκτηση του σκληρού δίσκου. Είναι επαρκώς προετοιμασμένο το σχέδιο μείωσης των απωλειών; Αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι σχετικά νεότερη, αλλά, ευτυχώς, έχουμε την εμπειρία, τις εγκαταστάσεις καθαρού χώρου και τους δεσμούς κατασκευαστή που απαιτούνται για την εξαγωγή των δεδομένων σας.

Εξωτερική ανάκτηση σκληρού δίσκου

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι μπορεί να φαίνονται απλοί, αλλά είναι κάτι περισσότερο από θύρες USB. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τις αποχρώσεις του διαφορετικού υλικού, έτσι οι ιδιόκτητες συσκευές δεν αποτελούν πρόκληση για τους τεχνικούς μας. Η εμπιστοσύνη στις πρακτικές ανάκτησης δεδομένων σκληρών δίσκων μεγιστοποιεί τις πιθανότητες ανάκτησης των πληροφοριών σας χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητά τους.

Ποια είναι τα μέρη σε μια μονάδα σκληρού δίσκου;
Μαγνητικές πλατφόρμες που περιέχουν δυαδικές πληροφορίες
Ένας κεντρικός άξονας που επιτρέπει στους δίσκους να περιστρέφονται με γρήγορους ρυθμούς
Γραμμές ανάγνωσης και εγγραφής που μετακινούν τις κεφαλές ανάγνωσης-εγγραφής στις επιφάνειες των δίσκων
Μικρές άτρακτοι που επιτρέπουν την κίνηση των βραχιόνων ανάγνωσης-εγγραφής
Ηλεκτρομαγνήτες γνωστούς ως κεφαλές ανάγνωσης και εγγραφής
Ενεργοποιητές, όπως βηματικοί κινητήρες ή πηνία φωνής, που μετακινούν με ακρίβεια τους βραχίονες ανάγνωσης και εγγραφής
Πίνακες κυκλωμάτων ελέγχου τοποθετημένες στο κάτω μέρος που ρυθμίζουν τη μετάδοση δεδομένων
Εξωτερικοί σύνδεσμοι βύσματος που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέουν τους δίσκους τους σε υπολογιστές

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, όπως και τα δεδομένα στον σκληρό σας δίσκο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σε συνδυασμό με μερικούς από τους πιο έμπειρους ειδικούς, θα λειτουργήσουν για την ανάκτηση δεδομένων από τον αποτυχημένο σκληρό σας δίσκο. Η κορυφαία τεχνολογία και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις σας διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει σκληρός δίσκος από τον οποίο δεν μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα και ότι το ίδιο το συντομότερο δυνατόν. Με αυτόν τον τρόπο υποφέρετε από σχετικά χαμηλά downtime λόγω απώλειας δεδομένων. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη λειτουργία σας χωρίς καθυστέρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για επαγγελματική αποκατάσταση σκληρού δίσκου σήμερα!

Σουλίου & Χαλανδρίου 16Α , Aγ. Παρασκευή, Αθήνα

+30 210 60 16 930

+30 698 41 34 010

info@datarecall.gr