Η Εταιρεία

15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξειδικευμένης πληροφορικής και συγκεκριμένα στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων.

Η DataRecall International έχει 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξειδικευμένης πληροφορικής και συγκεκριμένα στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων.

Με ένα κεντρικό εργαστήριο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στην Αγία Παρασκευή αλλά και 2 υποκαταστήματα στον Πειραιά και το Κολωνάκι, σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, με επαγγελματικό και ασφαλή τρόπο. Κάθε απώλεια δεδομένων στα εργαστήριά μας είναι προσωρινή.

Η πετυχημένη εξέλιξη της DataRecall International φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία Ανάκτησης Δεδομένων που λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια εκτός της Ελλάδα σε ακόμη 2 απαιτητικές αγορές όπως αυτές του Καναδά & της Γερμανίας.

Ο λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει είναι γιατί προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις , με σοβαρό επαγγελματισμό και αφοσίωση στο πρόβλημα των πελατών μας, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια επενδύσει και συνεχίζοντας να επενδύει τε τεχνογνωσία και εξοπλισμό.

Τα εργαστήριά μας αποτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς, με την κατάλληλη μόρφωση-γνώση και εμπειρία, ώστε να μπορούν να εξελίσσονται και αυτοί μαζί με την τεχνολογία με σκοπό προχωρημένες λύσεις Ανάκτησης Δεδομένων και μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και αυτό μας καθιστά όλα αυτά τα χρόνια δύναμη αξιοπιστίας στο αντικείμενό μας.

Η καινοτομία είναι και πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας στην DataRecall International. Και ο λόγος ξεκάθαρος. Θέλουμε κάθε φορά να πετυχαίνουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για εσάς.

Η Ανάκτηση των αρχείων σας για εμάς είναι η απόλυτη και μοναδική μας προτεραιότητα. Η παροχή αποτελεσματικής υπηρεσίας, με επαγγελματισμό και ασφάλεια, αποτελούν βασικά κριτήρια για το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης και εκτίμησης με την αγορά και το μεγάλο πελατολόγιό μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

15 Χρόνια Εμπειρίας

15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εξειδικευμένης πληροφορικής και συγκεκριμένα στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων.

Υψηλό Ποσοστό Επιτυχίας

Ο λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει είναι γιατί προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις.

Σύγχρονο Εργαστήριο, με Clean Room Περιβάλλον

Σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, με επαγγελματικό και ασφαλή τρόπο.

Έχετε απορίες? Είμαστε εδώ!

Για την εταιρεία DataRecall η εξυπηρέτηση πελατών είναι πρωταρχικός στόχος και βασική προτεραιότητα.

Μας εμπιστεύτηκαν