Ανακτηση δεδομενων

Ανάκτηση Δεδομένων είναι η εξειδικευμένη υπηρεσία που προσφέρεται και η συγκεκριμένη διαδικασία που εφαρμόζεται όταν τα δεδομένα στα μέσα αποθήκευσης δεν είναι πλεόν προσβάσιμα. Αυτό συνήθως οφείλεται σε κάποιου είδος φυσικής, λογικής ή ηλεκτρονικής-μηχανικής βλάβης που το εκάστοτε μέσο αποθήκευσης έχει υποστεί. Τα διάφορα είδη μέσων αποθήκευσης είναι οι Σκληροί Δίσκοι, τα USB flash, οι Κάρτες Μνήμης, Βάσεις Δεδομένων Servers, RAID Systems κλπ.

Μια συχνή ερώτηση πελατών μας είναι ποιά μέσα αποθήκευσης είναι περισσότερο αξιόπιστα για να προλάβουν ενδεχομένως κάποια απώλεια δεδομένων. Η απάντηση είναι ότι το πόσο αξιόπιστα ή όχι είναι κάποια μέσα αποθήκευσης δεν έχει καμία σημασία, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές μηχανικές ή ηλεκτρονικές βλάβες. Είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι ανακτήσεις αρχείων από κάρτα μνήμης SD.

Εκτός από αυτά τα συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσουν τα μέσα αποθήκευσης, υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι για τους οποίους τα δεδομένα σε ένα μέσο αποθήκευσης μπορεί να γίνουν μη προσβάσιμα. Παράδειγμα,  η διαγραφή αρχείων από αμέλεια ή ακόμα και από σκοπιμότητα. Ως εκ τούτου λοιπόν, όταν οι φυσιολογικοί μέθοδοι για πρόσβαση στα δεδομένα αποτυγχάνουν, η υπηρεσία της Ανάκτηση Δεδομένων είναι η διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να μπορούν οι πελάτες μας να έχουν πάλι πρόσβαση στα πολύτιμα δεδομένα τους. Προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές ανάκτησης αρχείων πανελλαδικά.

Η ομάδα των ειδικών μηχανικών-τεχνικών της DataRecall International, με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο και με την απαραίτητη ασφάλεια, εξειδίκευση & τεχνογνωσία, προσφέρουν την υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων στην Ελλάδα 15 χρόνια, κατέχοντας τεράστια εμπειρία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και όλες τις μεγάλες πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης.

 

MB Recovered

 

TB Recovered