Ανάκτηση Δεδομένων από Ιούς

Η DataRecall προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που προκαλούνται από ιούς υπολογιστών. Ένας ιός μπορεί να βλάψει σοβαρά το σύστημά σας, προκαλώντας απώλεια δεδομένων, κλοπή τους, ακόμα και φθορά όλων ή πολλών αρχείων που βρίσκονται στο σύστημά σας.

Μια σύντομη περιγραφή ενός ιού μπορεί να διατυπωθεί ως εξής: computer viruses, είναι μικρά προγράμματα λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να εξαπλωθούν από τον έναν υπολογιστή στον άλλον και να παρεμβαίνουν στη λειτουργία του.

Οι ιοί (computer virus) συχνά μεταδίδονται με συνημμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσων μηνυμάτων. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να μην ανοίγετε συνημμένα email, εκτός εάν γνωρίζετε από που προέρχονται.

Για να αποφύγετε ιούς, είναι σημαντικό να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και εργαλεία προστασίας από ιούς, να ενημερώνεστε για τις πρόσφατες απειλές και να ακολουθείτε μερικούς βασικούς κανόνες όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, κατεβάζετε αρχεία και όταν ανοίγετε συνημμένα.

Σε περιπτώσεις όπου τα δεδομένα χαθούν ή καταστραφούν εξαιτίας ενός ιού, η DataRecall έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία και να διορθώσει κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές που αναπτύχθηκαν στα εργαστήριά μας.

Αν νομίζετε ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιό, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για διαβούλευση, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση κάθε λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα δεδομένα σας ή ακόμα και την εξάπλωση του ιού σε άλλους υπολογιστές στο δίκτυο εάν υπάρχουν.

 

MB Recovered

 

TB Recovered