Υπηρεσίες

Ο λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει είναι γιατί προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις.
ανακτηση αρχειων απο σκληρο δισκο

Ανακτηση δεδομενων

Ανάκτηση Δεδομένων είναι η εξειδικευμένη υπηρεσία που προσφέρεται και η συγκεκριμένη διαδικασία που εφαρμόζεται όταν τα δεδομένα στα μέσα αποθήκευσης δεν είναι πλεόν προσβάσιμα.

ανακτηση δεδομενων απο tape

Ανάκτηση από Tape Drives

Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν προσαρμοστεί με κασέτες (dat tape) για την αποθήκευση μεγάλων και μικρών ποσοτήτων δεδομένων. Εδώ στη DataRecall έχουμε ερευνήσει προσεκτικά τις μεθόδους και τακτικές για την ανάκτηση δεδομένων από κασέτες (dat tape).

ανακτηση απο ssd δισκο

Ανακτηση Δεδομένων SSD δίσκων

Η DataRecall παρέχει την υπηρεσία ανάκτηση δεδομένων από SSD δίσκους. Πραγματοποιούμε ανάκτηση και επαναφορά αρχείων από SSD δίσκο με μεγάλη επιτυχία !

ανακτηση δεδομενων απο raid

Ανακτηση Raid δισκων

RAID… Είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται, προκειμένου οι δίσκοι και η μεταφορά δεδομένων να αποκτήσουν μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ικανότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

ανακτηση δεδομενων απο nas

Ανάκτηση Δεδομένων από NAS

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους η DataRecall αντιμετώπισε πολλές υποθέσεις που αφορούν τα συστήματα NAS, με ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

ανακτηση δεδομενων απο usb

Ανάκτηση USB flash

Η ανάκτηση δεδομένων από USB Flash είναι μια μεγάλη πρόκληση στις μέρες μας, επειδή χρειάζεται πολλή έρευνα για να εντοπιστεί το πρότυπο που χρησιμοποιείται για αυτές τις συσκευές.

ανακτηση δεδομενων απο cd

Ανάκτηση από CD / DVD

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις όπως αυτή στο παρελθόν, η DataRecall έχει αναπτύξει λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα δεδομένα σας και να επιστραφούν σε σας με ασφάλεια και σιγουριά.

ανακτηση δεδομενων απο smartphone

Ανάκτηση δεδομένων απο Κινητό Τηλέφωνο

Οι μηχανικοί μας μπορούν να εκτελέσουν ανάκτηση δεδομένων σε κινητά τηλέφωνα σε περιπτώσεις όπως η καταστροφή τους ή ακούσια και εκούσια διαγραφή.

ανακτηση δεδομενων απο βαση δεδομενων

Ανάκτηση από Βάσεις Δεδομένων

Η DataRecall ανακτά με επιτυχία κατεστραμμένα αρχεία βάσης δεδομένων αναλύοντας την εσωτερική δομή της βάσης δεδομένων με ειδικά εργαλεία μέσα στα εργαστήριά μας.

ανακτηση δεδομενων απο ταμπλετ

Ανακτηση απο Tablet

Η DataRecall έχει πραγματοποιήσει μεγάλη έρευνα για το θέμα και έχει καταλήξει σε άκρως επαγγελματικές λύσεις, αν ποτέ έρθει μια κατάσταση απώλειας δεδομένων που αφορά ένα Tablet PC.

ανακτηση δεδομενων απο καρτα καμερας

Ανάκτηση Ψηφιακών Φωτογραφιών

Οι μηχανικοί μας μπορούν να ανακτήσουν τα χαμένα, διεγραμμένα, κατεστραμμένα ή απρόσιτα ψηφιακά εικονίδια άμεσα, από διάφορες μονάδες αποθήκευσης, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.α.

ανακτηση δεδομενων απο ιους

Ανάκτηση Δεδομένων από Ιούς

Σε περιπτώσεις όπου τα δεδομένα χαθούν ή καταστραφούν εξαιτίας ενός ιού, η DataRecall έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία και να διορθώσει κατεστραμμένα αρχεία.

ανακτηση δεδομενων και αρχειων

Ανάκτηση Διεγραμμένων Αρχείων

Ακολουθούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας εργαστηρίου και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία στο να ανακτηθούν με ασφάλεια.

ανακτηση δεδομενων απο iphone

Ανάκτηση από iPhone

Η DataRecall παρέχει επαγγελματικές λύσεις στην ανάκτηση πολύτιμων δεδομένων, που μπορεί να είναι χαμένα, διεγραμμένα ή μη προσβάσιμα.

ανακτηση δεδομενων απο φακελους

Μόνιμη Διαγραφή/Καταστροφή Δεδομένων

Επενδύοντας σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουμε τα εργαλεία και τεχνογνωσία για την ολοκληρωτική και οριστική διαγραφή των δεδομένων από όλα τα μέσα αποθήκευσης.

ανακτηση δεδομενων απο λογισμικα

Λειτουργικά Συστήματα

Η Data Recall μπορεί να ανακτήσει δεδομένα, από όλα τα διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα όπως Linux and Unix, Macintosh, Windows, DOS κ.α.