Υπηρεσίες

Ο λόγος που η εταιρεία ξεχωρίζει είναι γιατί προσφέρει τις ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες λύσεις.

Ανακτηση δεδομενων

Ανάκτηση Δεδομένων είναι η εξειδικευμένη υπηρεσία που προσφέρεται και η συγκεκριμένη διαδικασία που εφαρμόζεται όταν τα δεδομένα στα μέσα αποθήκευσης δεν είναι πλεόν προσβάσιμα.

Private cloud services

Η DataRecall International μετράει 15 χρόνια εμπειρίας στην υπηρεσία της Ανάκτησης Δεδομένων & στην εξειδικευμένη πληροφορική στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Καναδάς, Γερμανία).

Ανακτηση Δεδομένων SSD δίσκων

Η DataRecall παρέχει την υπηρεσία ανάκτηση δεδομένων από SSD δίσκους. Πραγματοποιούμε ανάκτηση και επαναφορά αρχείων από SSD δίσκο με μεγάλη επιτυχία !

Ανακτηση Raid δισκων

RAID… Είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται, προκειμένου οι δίσκοι και η μεταφορά δεδομένων να αποκτήσουν μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη ικανότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ανάκτηση Δεδομένων από NAS

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους η DataRecall αντιμετώπισε πολλές υποθέσεις που αφορούν τα συστήματα NAS, με ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Ανάκτηση USB flash

Η ανάκτηση δεδομένων από USB Flash είναι μια μεγάλη πρόκληση στις μέρες μας, επειδή χρειάζεται πολλή έρευνα για να εντοπιστεί το πρότυπο που χρησιμοποιείται για αυτές τις συσκευές.

Ανάκτηση από CD / DVD

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις όπως αυτή στο παρελθόν, η DataRecall έχει αναπτύξει λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα δεδομένα σας και να επιστραφούν σε σας με ασφάλεια και σιγουριά.

Ανάκτηση από Tape Drives

Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν προσαρμοστεί με κασέτες (dat tape) για την αποθήκευση μεγάλων και μικρών ποσοτήτων δεδομένων. Εδώ στη DataRecall έχουμε ερευνήσει προσεκτικά τις μεθόδους και τακτικές για την ανάκτηση δεδομένων από κασέτες (dat tape).

Ανάκτηση από Βάσεις Δεδομένων

Η DataRecall ανακτά με επιτυχία κατεστραμμένα αρχεία βάσης δεδομένων αναλύοντας την εσωτερική δομή της βάσης δεδομένων με ειδικά εργαλεία μέσα στα εργαστήριά μας.

Ανακτηση απο Tablet

Η DataRecall έχει πραγματοποιήσει μεγάλη έρευνα για το θέμα και έχει καταλήξει σε άκρως επαγγελματικές λύσεις, αν ποτέ έρθει μια κατάσταση απώλειας δεδομένων που αφορά ένα Tablet PC.

Ανάκτηση δεδομένων απο Κινητό Τηλέφωνο

Οι μηχανικοί μας μπορούν να εκτελέσουν ανάκτηση δεδομένων σε κινητά τηλέφωνα σε περιπτώσεις όπως η καταστροφή τους ή ακούσια και εκούσια διαγραφή.

Ανάκτηση Δεδομένων από Ιούς

Σε περιπτώσεις όπου τα δεδομένα χαθούν ή καταστραφούν εξαιτίας ενός ιού, η DataRecall έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία και να διορθώσει κατεστραμμένα αρχεία.

Ανάκτηση Διεγραμμένων Αρχείων

Ακολουθούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας εργαστηρίου και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία στο να ανακτηθούν με ασφάλεια.

Ανάκτηση Ψηφιακών Φωτογραφιών

Οι μηχανικοί μας μπορούν να ανακτήσουν τα χαμένα, διεγραμμένα, κατεστραμμένα ή απρόσιτα ψηφιακά εικονίδια άμεσα, από διάφορες μονάδες αποθήκευσης, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κ.α.

Μόνιμη Διαγραφή/Καταστροφή Δεδομένων

Επενδύοντας σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουμε τα εργαλεία και τεχνογνωσία για την ολοκληρωτική και οριστική διαγραφή των δεδομένων από όλα τα μέσα αποθήκευσης.

Λειτουργικά Συστήματα

Η Data Recall μπορεί να ανακτήσει δεδομένα, από όλα τα διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα όπως Linux and Unix, Macintosh, Windows, DOS κ.α.

Ανάκτηση από iPhone

Η DataRecall παρέχει επαγγελματικές λύσεις στην ανάκτηση πολύτιμων δεδομένων, που μπορεί να είναι χαμένα, διεγραμμένα ή μη προσβάσιμα.