Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Μάθετε το κόστος ανάκτησης δεδομένων από σκληρούς δίσκους, USB Flash, κάρτες μνήμης, SSD, κινητά και tablets.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών της Datarecall. Μάθετε το κόστος ανάκτησης δεδομένων από σκληρούς δίσκους, USB Flash, κάρτες μνήμης, SSD, κινητά και tablets. Θέλετε να μάθετε αναλυτικά πως υπολογίζεται το κόστος ανάκτησης δεδομένων ; Διαβάστε αναλυτικά στον οδηγό μας.

Στη Datarecall International, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διατηρήσουμε χαμηλό το κόστος ανάκτησης. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε την ικανοποίηση του πελάτη υψηλή, και στην εξαιρετικά ανταγωνιστική μας βιομηχανία, είναι απαραίτητη για την επιτυχία.

Μέσω των συνεχών προσπαθειών έρευνας και ανάπτυξης και των αποτελεσματικών μας διαδικασιών ανάκτησης, είμαστε σε θέση να χρεώνουμε λιγότερο από τον ανταγωνισμό μας, να παρέχουμε υψηλότερα ποσοστά ανάκτησης και τους ταχύτερους χρόνους ανάκαμψης. Και παρόλο που το κόστος ανάκτησης δεδομένων έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 50% τα τελευταία τρία χρόνια, η τιμή εξακολουθεί να είναι υψηλή σε πολλές περιπτώσεις.

Δείτε τους βασικούς παράγοντες στο κόστος της ανάκτησης.

Κάθε Drive είναι Μοναδικός. Η τυποποίηση μειώνει το κόστος της ανάκτησης δεδομένων, αλλά μόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο – κάθε μονάδα μπορεί να έχει διαφορετικά συμπτώματα αστοχίας, διαφορετικά ηλεκτρονικά και ακόμη εντελώς διαφορετικά μέρη στον ίδιο αριθμό μοντέλου. Διασφαλίζουμε ότι όλα γίνονται για να επιτύχουμε ανάκαμψη σε κάθε μονάδα δίσκου, γεγονός που οδηγεί σε κορυφαία ποσοστά ανάκτησης στον κλάδο, αν και αυξάνει και το κόστος ανάκτησης.

Μέρη Κόστους. Για πολλούς δίσκους με κατεστραμμένες κεφαλές, ατράκτους ή ηλεκτρονικά, δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε ανάκτηση χωρίς μετακίνηση εξαρτημάτων από μια υγιή κίνηση. Αυτά τα μέρη πρέπει συχνά να είναι εξαιρετικά συγκεκριμένα (προηγούμενος αριθμός μοντέλου που ταιριάζει, ο οποίος συχνά περιλαμβάνει αντιστοίχιση κώδικα αναθεώρησης ή σειριακό αριθμό) και μπορεί να χρειαστεί να τροποποιηθεί ηλεκτρονικά και φυσικά για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για ανάκτηση. Διατηρούμε μια συνεχώς αυξανόμενη απογραφή αρκετών χιλιάδων δίσκων για να βεβαιωθούμε ότι οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Εργαστηριακή Τεχνολογία. Το εργαστηρίο της Datarecall International είναι μια ειδική εγκατάσταση και σχεδόν όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στην τεχνολογία που είναι απαραίτητη για την ασφαλή εκτέλεση της ανάκτησης δεδομένων.

Τα καθαρά δωμάτια κατηγορίας 5 με καθαρά flow benches, εργαλεία επισκευής υλικολογισμικού, ιδιόκτητα προγράμματα αποκατάστασης και δεκάδες άλλα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τους μηχανικούς μας σε κάθε εργαστήριο, κάνοντας κάθε τοποθεσία εξίσου ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Δημιουργούμε μοναδικά εργαστήρια προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους ανάκαμψης και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας.

Εγγυημένα αποτελέσματα για μια καλύτερη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων

Αντιλαμβανόμαστε ότι το κόστος της ανάκτησης δεδομένων μπορεί να είναι μια ανεπιθύμητη και μη αναμενόμενη δαπάνη. Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι θα έχετε απόδοση της επένδυσής σας, δεν προσφέρουμε κανένα στοιχείο, καμία εγγύηση χρέωσης. Αν δεν ανακτήσουμε τα αρχεία που χρειάζεστε, δεν υπάρχει χρέωση για τις υπηρεσίες μας.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε απορίες σχετικά με την περίπτωσή σας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 210 60 16 930.


ΤΥΠΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΟΣΤΟΣ (€)

Ανάκτηση Δεδομένων από σκληρούς δίσκους

Λογική δυσλειτουργία

Ανάκτηση Δεδομένων χωρίς το άνοιγμα και επιδιόρθωση του HDD

150-250

Ηλεκτρονική βλάβη

Ανάκτηση των δεδομένων με την αντικατάσταση (PCB) πλακέτας

200-300

Ηλεκτρονική βλάβη

unique ROM chip

225-325

Δυσανάγνωστα τμήματα δίσκου

Ανάκτηση δεδομένων από μονάδες με μεγάλο αριθμό κατεστραμμένων τομέων

300-400

Συντριβή κεφαλής

Ανάκτηση δεδομένων με την αντικατάσταση κεφαλής στο σκληρό δίσκο

400-500

Μοτέρ βλάβη

Ανάκτηση δεδομένων με την αντικατάσταση του μοτέρ

600-750

Firmware βλάβη

Ανάκτηση δεδομένων από την επισκευή της κατεστραμμένης ζώνης (service) του σκληρού δίσκου

200-300

Ανάκτηση Δεδομένων από άλλα μέσα αποθήκευσης

USB Flash

100-350

Tape μονάδων – DTL DAT, AIT, LTO…

150 /ανά tape

CD/DVD

75 /ανά CD

Floppy Diskette

50 /ανά diskette

Όλοι οι τύποι καρτών ή μνήμης (Λογικές βλάβες)

100-200

Όλοι οι τύποι καρτών ή μνήμης (Ηλεκτρονική βλάβη)

από 300

Ανάκτηση Δεδομένων Ειδικών Περιπτώσεων

Kινητά και Tablets

από 100

SSD Δίσκους

από 500

RAID Συστημάτων

Προσδιορισμός της σοβαρότητας, εκτίμηση θα δοθεί μετά την διάγνωση

Πρόσθετες υπηρεσίες

Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης,

διαγνωστικά αποτελέσματα έτοιμα σε 24 ώρες!

100

00-24h

Άμεση έναρξη της υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων χωρίς διακοπή, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα και τα δεδομένα σας να είναι έτοιμα

300

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών και ΦΠΑ 24%