Ανακτηση απο Tablet

Αντίθετα από κανονικούς ή φορητούς υπολογιστές, τα tablets δεν έχουν πολλά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων και των παραδοσιακών σκληρών δίσκων. Αντίθετα έχουν σύστημα αποθήκευσης βασιζόμενο σε flash, όπως και στους SSD δίσκους.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός Tablet είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ απλό και δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης. Ωστόσο, μπορούν να αποθηκεύουν χωρητικότητα έως 64GB, που ως επί το πλείστον είναι αρχεία media, όπως φωτογραφίες, μουσική και videos. Oι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι τα Tablets δεν είναι βολικά να δουλεύουν με αρχεία office, εφόσον δεν υποστηρίζουν κανονικό πρόγραμμα με Microsoft Office.

Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές, τα tablets είναι επιρρεπή σε ζημιές, όπως ρωγμές στο περίβλημά τους, ζημιές από νερό, ηλεκτρικές και μαγνητικές βλάβες ή πρόβλημα με το σύστημα αποθήκευσης.
Η DataRecall έχει πραγματοποιήσει μεγάλη έρευνα για το θέμα και έχει καταλήξει σε άκρως επαγγελματικές λύσεις, αν ποτέ έρθει μια κατάσταση απώλειας δεδομένων που αφορά ένα Tablet PC.

 

MB Recovered

 

TB Recovered