Ενδεικτικό πελατολόγιο

Σκοπός της εταιρείας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, με επαγγελματικό και ασφαλή τρόπο.
συνεργασια ανακτησης
Βαρελας συνεργασια
πανεπιστημιο πατρων συνεργασια
τειρεσιας συνεργασια
θεοφιλος συνεργασια
τει ιονιων νησων
sony music
σκλαβενιτης συνεργασια
planet συνεργασια
peqeout συνεργασια
Παπανδρεου συνεργασια
OSY Συνεργασια
συνεργασια datarecall
εκδοτικος οικος λιβανη συνεργασια
La redoute συνεργασια
ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ Συνεργασια
ομιλος ιατρικου αθηνων συνεργασια
Hellenic shipyards
Georama συνεργασια
Πανεπιστημιο αθηνων συνεργασια
GDS Συνεργασια
Fourlis trade συνεργασια
Finex it solutions συνεργασια
extras συνεργασια
Euromedica συνεργασια
e-rhetor συνεργασια
ΕΠΠΕΡΑΑ Συνεργασια
Enviroplan συνεργασια
endatio συνεργασια
epho συνεργασια
Δημοκριτος συνεργασια
Διαβαλκανικο συνεργασια
Διαδικασια αε συνεργασια
δει συνεργασια
ΔΕΔΔΗΕ Συνεργασια
service συνεργασια
B Logico συνεργασια
Atlas medical συνεργασια
ad con συνεργασια
ACR Συνεργασια
3PI Συνεργασια
antenna group συνεργασια

Testimonials

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα σας που οδήγησαν στην άμεση και αξιόπιστη ανάκτηση των δεδομένων μας από το Raid System που είχε παρουσιάσει βλάβη. ΜΦΧ

Vasilis Valandreas

IT Manager – Desmi Publications S.A

Μετά από μια πρώτη συνεργασία με την εταιρεία σας, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας όχι μόνον από το ευτυχές αποτέλεσμα ανάκτησης των δεδομένων του δίσκου αλλά κυρίως από την πολύ προσεκτική διαδικασία που ακολουθήσατε την οποία και τηρήσατε προσεκτικά, έγκαιρα και κατά γράμμα. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου την εταιρεία σας για οποιαδήποτε ανάκτηση δεδομένων. ΜΦΧ

Γιάννης Καρανίκας

Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο κατεστραμμένος εξωτερικός δίσκος που σας προσκόμισα είχε πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων που έχριζαν επειγόντως ανάκτηση. Κατά το διάστημα της επικοινωνίας που είχαμε η ανταπόκριση και ενημέρωση, τόσο για την διάγνωση, όσο και την πρόοδο των εργασιών, ήταν κάτι παραπάνω από άμεση και κατατοπιστική. Πλέον, γνωρίζουμε που θα απευθυνθούμε όταν παρουσιαστεί κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Αγγελούσης Ανδρέας

IT Support – ANTENNA GROUP

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την DataRecall για τον άψογο επαγγελματισμό και την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Φιλική άμεση προσέγγιση σε συνδυασμό με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Και πάλι ευχαριστούμε!

Lydia Giampani

Coordinator, Studies & Programs – Altium Training

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Datarecall η οποία μας εξυπηρέτησε άμεσα όταν ο σκληρός μας δίσκος υπέστη μηχανική βλάβη. Ανταποκρίθηκαν με ταχύτητα και μας ανέκτησαν πλήρως πολύ σημαντικά αρχεία, προσφέροντάς μας όλα αυτά σε λογική τιμή.

Ματίνα Λάμπρου

Technical Support Manager ΒΑΡΕΛΑΣ Α.Ε.

Αν και μέσα στο χώρο του I.T δεν περίμενα ποτέ μου να ανακτηθούν τα data μου, ακριβώς όπως την μέρα που τα έχασα, χωρίς “σκουπίδια” και corrupted files! Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να τρέχει να βρει λύσεις στο εξωτερικό, όταν στην Ελλάδα έχουμε τόσο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού σε λογικές τιμές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την DataRecall σε όλους όταν έρθει η άτυχη στιγμή απώλειας δεδομένων / backup.

Ιωάννης Κοτρώνης

Software Engineer,Κύπρος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Datarecall η οποία ανταποκρίθηκε με συνέπεια στην περίπτωση βλάβης του σκληρού μας δίσκου και μας παρέδωσε τα δεδομένα μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μαρία Μπουζάκη

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Planet Α.Ε

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα που δείξατε κατά την διαδικασία ανάκτησης των αρχείων από τον δίσκο του φορητού υπολογιστή μας.

Λάμπρος Καραλής

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Εργαστήριο Προσωπικών Υπολογιστών-Pc-Lab

Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω την DataRecall και το ειδικευμένο προσωπικό της, για την ανάκτηση των πολύτιμων για μένα αρχείων από τον σκληρό μου δίσκο ο οποίος είχε υποστεί βλάβη.

Οδυσσέας Κωστελέτος

Σκηνοθέτης

Η εταιρεία DataRecall αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή σε περίπτωση βλάβης του σκληρού δίσκου. Σεβασμός στον πελάτη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι μερικά χαρακτηριστικά που μου έκαναν θετική εντύπωση. Τα στελέχη είναι άρτιοι γνώστες του αντικειμένου και δείχνουν ενδιαφέρον για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Καθώς η απώλεια δεδομένων αποτελεί ένα πολύ “ευαίσθητο και λεπτό” ζήτημα για τον καθένα απαιτεί αντίστοιχα και λεπτό χειρισμό κάτι το οποίο διασφαλίζεται απολύτως από την DataRecall. Αναφορικά με τη δική μου περίπτωση, όταν άλλες εταιρείες δεν επιθυμούσαν να αναλάβουν την επίλυση του προβλήματος μου, τα στελέχη της DataRecall έκαναν τεράστιες προσπάθειες και κατάφεραν να ανακτήσουν όλα μου τα δεδομένα.

Penny Mallini

Livemedia.gr-Account Manager

Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση, άψογος επαγγελματισμός. Σας ευχαριστούμε πολύ. Θα χαρούμε να ξανασυνεργαστούμε σε παρόμοια βλάβη δίσκων.

Ταρναράς Γιώργος

System & Network Administrator – Ειδική Υπηρεσία ΕΠΠΕΡΑΑ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την βοήθεια σας στο recovery του Raid Box μας, το οποίο έγινε σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό.
Η δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης του recovery μέσω του website σας ήταν ένα ακόμα μεγάλο συν στην συνεργασία μας.

Christos Parousis

IT Manager – Sony Music Entertainment Greece

Σας ευχαριστούμε για την επαγγελματική προσέγγιση, την άμεση ανταπόκρισή σας και την αξιοπιστία στην ανάκτηση των δεδομένων.

Christos Sontras

ENVIROPLAN Consultants & Engineers S.A.

‘Οταν μου προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο αμέσως απευθύνθηκα στην DATARECALL και μετά την διάγνωση και την σοβαρή βλάβη που υπήρχε, έγινε επιτυχώς η ανάκτηση και μου επανέφεραν όλα μου τα δεδομένα. Ήταν αρκετά αναλυτικοί σχετικά με το πρόβλημα και την διαδικασία και έτσι αισθάνθηκα σιγουριά ότι είχα φέρει τον δίσκο μου σε επαγγελματίες του είδους και σε μία αξιόπιστη εταιρία ανάκτησης δεδομένων.

Στέλιος Μάξιμος

Τραγουδιστής

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με έναν από τους σκληρούς μας δίσκους, μας έκανε να απευθυνθούμε στην DataRecall για την διαδικασία επαναφοράς των δεδομένων μας, εφόσον αυτό ήταν εφικτό. Το τεχνικό επιτελείο της DataRecall, αφού μας ανέλυσε την όλη διαδικασία, έκανε την διάγνωση του προβλήματος που προβλέπεται και εν συνεχεία μας έδωσε τα αποτελέσματα της επαναφοράς τα οποία ήταν 100% επιτυχή. Η αποτελεσματικότητα των τεχνικών και ο επαγγελματισμός της DataRecall καθιστούν σίγουρα την εταιρία ως την πλέον αξιόπιστη στον χώρο αυτό και εμείς απ’την πλευρά μας θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την βοήθειά τους.

Dr. D. Niarchos

Director of Research – Former Director and President of the Board of NCSR “Demokritos

Όταν χρειαστήκαμε ανάκτηση δεδομένων στο BeRock Radio, λύση στο πρόβλημά μας βρήκαμε στην DataRecall. Μάλιστα το πρόβλημα ήταν αρκετά σοβαρό (Καταστροφή των κεφαλών του Σκληρού μας Δίσκου). Η DataRecall ανέλαβε την δουλειά να προσπαθήσει να μας επαναφέρει τα δεδομένα και το έκανε μπορούμε να πούμε με τον καλύτερο τρόπο! Ήταν κατατοπιστικότατοι με τον τρόπο που το χειρίστηκαν, μας εξήγησαν αναλυτικά το πρόβλημα του σκληρού μας δίσκου, όπως και στο τέλος κατάφεραν να μας επαναφέρουν τα δεδομένα μας, επίσης τα πήραμε με τον τρόπο που επιλέξαμε εμείς! Το BeRock Radio προτείνει ανεπιφύλακτα την DataRecall για την ανάκτηση δεδομένων, όσο και δύσκολο να είναι το πρόβλημα, απλά γιατί θα πάτε στους καλύτερους!

Γιώργος Καρατζάς

BeRock Radio Admin/Music Director

Η εταιρεία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Datarecall για την πολύτιμη βοήθειά της στην σοβαρότατη μηχανική βλάβη που παρουσίασε ο δίσκος μας. Παρά τον βαθμό δυσκολίας και την πολυπλοκότητα της υπόθεσής μας, η Datarecall στάθηκε αντάξια της περίστασης και κατόρθωσε να μας παραδώσει τα δεδομένα μας, γεγονός που συνετέλεσε στην συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησής μας.

Aθανάσιος Καραφωτιάς & ΣΙΑ ΟΕ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ