Ανάκτηση Διεγραμμένων Αρχείων

Η DataRecall μπορεί να ανακτήσει χαμένα ή διεγραμμένα αρχεία που χάθηκαν εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, όπως το ανθρώπινο λάθος, η ξαφνική διακοπή λειτουργίας ή η διαμόρφωση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή.

Ειδικά εργαλεία και λογισμικά χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της μονάδας δίσκου και την αναζήτηση χαμένων ή διεγραμμένων δεδομένων. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις να μην προσπαθήσουμε «do it yourself» μεθόδους, απλά γιατί πολλά λογισμικά στο διαδίκτυο γράφουν σε μέσα αποθήκευσης χωρίς να το γνωρίζετε, προκαλώντας εγγυημένη απώλεια των δεδομένων σας ή ενός μέρους τους. Γιατί να το ρισκάρετε;

Η DataRecall ακολουθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας εργαστηρίου και τεχνικές για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία στο να ανακτηθούν με ασφάλεια. Πρώτον, ποτέ δεν θα δουλέψουμε με την αρχική μονάδα αποθήκευσης, δημιουργούμε έναν κλώνο του φορέα και στη συνέχεια δουλεύουμε μόνο με τον κλώνο, εξασφαλίζοντας τυχόν λάθη και στη συνέχεια μαζί με ειδικά εργαλεία και τεχνικές, δημιουργούμε πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Αν έχετε κατά λάθος διαγράψει ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε κάποια δεδομένα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, πριν κάνετε οτιδήποτε. Η επαγγελματική μας άποψη θα σας καθοδηγήσει στις κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

MB Recovered

 

TB Recovered