Ανάκτηση Δεδομένων από NAS

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από τους πελάτες μας, έχουν δείξει ότι όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται προς τα συστήματα NAS, για τις ανάγκες αποθήκευσης.

Τα προϊόντα αυτά βοηθούν τις εταιρείες και τις μικρές επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε μια θέση, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή!

Το σύστημα NAS μπορεί να προσθέσει χωρητικότητα με έναν προσιτό τρόπο στα δεδομένα, έτσι ώστε να αποθηκεύονται και να είναι άμεσα προσβάσιμα από οποιονδήποτε υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον δίκτυο και προσφέροντας ένα κεντρικό και ασφαλές (automated) εφεδρικό σύστημα για επιπλέον προστασία των δεδομένων και την σιγουριά ότι τα αρχεία θα είναι ασφαλή.

Αυτή είναι η θετική πλευρά του NAS, αλλά αν αναλύσουμε αυτές τις συσκευές θα δούμε ότι όσον αφορά την αποθήκευση δεδομένων στην μονάδα NAS είναι σαν ένα κανονικό RAID. Έχει σκληρούς δίσκους που μπορεί να αποτύχουν, για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή, όπως συμβαίνει με κάθε RAID σύστημα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους η DataRecall αντιμετώπισε πολλές υποθέσεις που αφορούν τα συστήματα NAS, με ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Πολλά terrabytes δεδομένων ανακτήθηκαν επιτυχώς με τη χρήση ειδικών τεχνικών και μεθόδων μας, προσφέροντας μια ανάσα ανακούφισης σε πολλούς απελπισμένους πελάτες που χρησιμοποίησαν αυτή τη συσκευή ως κύριο αντίγραφο ασφαλείας.

Αν έχετε ένα σύστημα NAS που δεν λειτουργεί ή δεν ανταποκρίνεται, παρακαλώ μην πανικοβληθείτε ή μην προσπαθήσετε να εκτελέσετε οποιεσδήποτε δοκιμές που μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω βλάβη στη συσκευή. Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ ή τα Σαββατοκύριακα για δωρεάν διαβούλευση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

 

MB Recovered

 

TB Recovered