Έκτακτη Ανάγκη

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα, όσο πιο γρήγορα ανακτήσουμε τα δεδομένα σας, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει η επιχείρησή σας να λειτουργεί και πάλι εύρυθμα. Η Datarecall προσφέρει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7/365. Όταν υπάρχει άμεση ανάγκη τα δεδομένα σας ανακτώνται “ΑΜΕΣΑ”.

Οι μηχανικοί της DataRecall είναι πάντα σε επιφυλακή και οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και έτοιμες να προχωρήσουν σε άμεση ανάκτηση των χαμένων δεδομένων, από λόγους όπως, ιοί, διακοπή ρεύματος ή άλλα προβλήματα σχετικά με τα αποθηκευτικά μέσα. Η άμεση ανταπόκριση και η ετοιμότητά μας, μας επιτρέπει να χειριστούμε απώλειες δεδομένων κάθε είδους, βοηθώντας την επιχείρησή σας να λειτουργήσει και πάλι γρήγορα.

Ποιό είναι το κόστος;

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πάντα ένα ζήτημα και για αυτό το λόγο προσφέρουμε την υπηρεσία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ανάκτηση που πραγματοποιήθηκε μετά τις κανονικές εργάσιμες ώρες ή ημέρες, όπου οι υπηρεσίες μας θα πρέπει να προγραμματιστούν και να διαχειριστούν με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο.

Η Εταιρία μας λειτουργεί από τις 9πμ-5μμ, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η άμεση έναρξη κοστίζει 300 ευρώ ημερησίως χωρίς παύση, μέχρι να ανακτηθούν τα δεδομένα. Το κόστος αυτό προστίθεται στο τελικό κόστος της ανάκτησης.

Για να δείτε τη δομή των τιμών μας, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Ανάκτηση Δεδομένων : Φόρμα Επικοινωνίας