Καταστροφή Δεδομένων - Data Wiping

Στη Datarecall International γνωρίζουμε πώς να καταστρέψουμε τα δεδομένα αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδίκευση και πολυετή πείρα στη καταστροφή δεδομένων – Data Wiping. Τα ευαίσθητα δεδομένα μπορούν ακόμα να ανακτηθούν, αν δεν έχουν καταστραφεί επαγγελματικά. Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να βρει τα δεδομένα σας και έχει προϋπολογισμό για αυτή την δουλειά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσει πρόσβαση. Οι επαγγελματίες μας τονίζουν ότι δεν είναι ίσες όλες οι υπηρεσίες καταστροφής δεδομένων.

Προσφέρουμε υπηρεσίες καταστροφής, διαγραφής δεδομένων για ιδιώτες και εταιρείες όλων των μεγεθών. Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για να καταστρέψουμε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων: Μηχανικές, ηλεκτρικές και λογικές. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καταστροφή δεδομένων με απόλυτη ασφάλεια. Λάβετε υπόψη ότι η λογική διαδικασία διαγραφής δεδομένων (λογισμικού) είναι χρονοβόρα και μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες.

Γιατί είναι σημαντική καταστροφή δεδομένων

Η καταστροφή δεδομένων είναι μια σημαντική διαδικασία που συνίσταται για αρχεία τα οποία είναι αποθηκευμένα σε σκληρούς δίσκους, SSD ή διακομιστές – Servers, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες ή να χρησιμοποιηθούν για ύποπτους σκοπούς. Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή για λόγους απάτης, προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για εταιρείες και οργανισμούς – συμπεριλαμβανομένων χρηματοοικονομικών εταιρειών, γραφείων μάρκετινγκ, επαγγελματιών υγείας και νοσοκομείων, εκπαιδευτικών οργανισμών και άλλων επιχειρήσεων που επιθυμούν να πουλήσουν και να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους.

Έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας και να καλλιεργήσετε θετικές σχέσεις με τους πελάτες σας. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους προστατεύετε την επιχείρησή σας είναι να βεβαιωθείτε ότι τα παλιά έγγραφα και τα ηλεκτρονικά δεδομένα καταστρέφονται υπεύθυνα. Η επιλογή εταιρείας ανάκτησης δεδομένων, που μπορεί να φροντίσει για την καταστροφή του εγγράφου και του σκληρού δίσκου είναι μια από τις πιο έξυπνες κινήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε.

Οι εργαζόμενοι έχουν περισσότερο χρόνο για να φροντίσουν τους πελάτες

Θα μπορούσατε να αγοράσετε ειδικά μηχανήματα και να ζητήσετε από τους υπαλλήλους σας να καταστρέψουν παλιά έγγραφα, SSD δίσκους και σκληρούς δίσκους. Αν και αυτό φαίνεται καλό με την πρώτη ματιά, πόσο από το χρόνο τους θα αφιερώσουν σε αυτές τις εργασίες; Σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα είναι τόσο απλό, όσο φαντάζεστε. Με την επαγγελματική υποστήριξη από ειδικούς προσφέρετε την δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με πελάτες, να συζητήσετε νέες προσφορές προϊόντων ή να βοηθήσετε έναν πελάτη με μια ερώτηση ή ανησυχία. Το γεγονός ότι θα είναι σε θέση να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να κρατήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη σχέση και θα προστατεύσει τη ροή εσόδων σας.

Η εταιρεία για Data Wiping – διαγραφή αρχείων εξοικονομεί χρήματα

Το να βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας έχουν περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθούν στη φροντίδα των πελατών σας κάνει κάτι περισσότερο από την ενίσχυση της σχέσης σας μαζί τους. Επίσης σας εξοικονομεί χρήματα. Όσο εσείς και οι υπάλληλοι σας ξοδεύετε χρόνο και πόρους καταστρέφοντας έγγραφα και σκληρούς δίσκους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες που μειώνουν τα έξοδα σε άλλους τομείς της λειτουργίας. Αυτές οι οικονομίες αντισταθμίζουν το κόστος της πρόσληψης μιας επαγγελματικής εταιρείας καταστροφής δεδομένων και καταλήγουν να εξοικονομούν χρήματα.

Σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό από την άποψη ότι έχετε διαθέσιμα κεφάλαια για να βελτιώσετε ή να επεκτείνετε τη λειτουργία σας.

Τα Ιδιόκτητα Δεδομένα του Πελάτη προστατεύονται

Ακόμα κι αν οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτά τα έντυπα έγγραφα ή τους παλιούς σκληρούς δίσκους είναι ξεπερασμένες, δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να πέσουν σε λάθος χέρια. Θα εκπλαγείτε με το τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος από δεδομένα πολλών ετών. Η επιλογή εταιρείας οριστικής διαγραφής αρχείων που ξέρει πώς να διαχειρίζεται σωστά την καταστροφή εγγράφων και σκληρού δίσκου σημαίνει ότι οι πληροφορίες δεν θα είναι σε μορφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι κάνετε αυτό το πρόσθετο βήμα για να προστατέψετε αυτούς και τα δεδομένα τους.

Ούτε οι ανταγωνιστές μπορούν να βρουν στις πληροφορίες σας

Αν και μπορεί να μην σας αρέσει να το σκέφτεστε, υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να αποκτήσουν αυτούς τους παλαιότερους σκληρούς δίσκους ή έγγραφα και να δουν τι είδους χρήσιμες πληροφορίες θα μπορούσαν να ανακαλύψουν. Προστατέψτε την εταιρεία σας με ειδικό που θα επιβλέπει την πλήρη καταστροφή του δίσκου, του σκληρού δίσκου και των εγγράφων που απαιτούνται για να διασφαλίσετε ότι οι παλιοί ισολογισμοί, οι μηνιαίες αναφορές εσόδων και άλλα λογιστικά έγγραφα δεν μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από κανένα μη εξουσιοδοτημένο μέρος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δικές ανάγκες.

 info@datarecall.gr

     

    MB Recovered

     

    TB Recovered