Πώς να εγκαταστήσετε το Viber στον υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα!

Πώς να εγκαταστήσετε το Viber στον υπολογιστή

Η εφαρμογή Viber είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία επικοινωνίας στον κόσμο, καθώς παρέχει μια εξαιρετικά απλή και αποτελεσματική τεχνολογία για την ανταλλαγή μηνυμάτων, φωνητικών κλήσεων και βίντεο-κλήσεων με χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την εφαρμογή Viber, μπορείτε να επικοινωνείτε με οποιονδήποτε χρήστη αξιοποιώντας οποιαδήποτε λειτουργία χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και ακόμη να πραγματοποιείτε κλήσεις σε υψηλή ανάλυση. Επιπλέον, η εφαρμογή Viber παρέχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ομάδες συζητήσεων, να αποστείλετε αυτοκόλλητα, να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας κανάλια καθώς και να προσαρμόζετε τις ειδοποιήσεις σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Σε μια συνολική αποτίμηση η εφαρμογή Viber είναι μια αξιόπιστη, ασφαλής και ευέλικτη επιλογή για την επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και οικογένεια. Το περιβάλλον είναι ευκολονόητο και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κάθε συσκευή. Ενώ το Viber έχει σχεδιαστεί κυρίως για κινητές συσκευές, είναι επίσης δυνατό να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε και στον υπολογιστή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία εγκατάστασης του Viber στον υπολογιστή σας.

Ποια είναι λοιπόν η διαδικασία εγκατάστασης Viber σε υπολογιστή;

Βήμα 1: Κατεβάστε το Viber για Windows

Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Viber για Windows. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το επίσημο site του Viber, όπου απλώς πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο και κάντε κλικ στο κουμπί “Get Viber”. Αμέσως θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης.

Διαβάστε:  Πρόβλημα με SSD - Συμβουλές αντιμετώπισης 2021

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το Viber στον υπολογιστή σας

Μόλις κατεβάσετε το αρχείο του Viber, κάντε διπλό κλικ σε αυτό ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και το μόνο που μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα, να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις και να επιλέξετε τον κατάλογο εγκατάστασης.

Βήμα 3: Εκκινήστε το Viber και ρυθμίστε το λογαριασμό σας

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, εκκινήστε την εφαρμογή Viber στον υπολογιστή σας, όπου θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό Viber, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Στην περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Viber, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό εισάγοντας απλώς τον αριθμό τηλεφώνου σας και επαληθεύοντάς τον με έναν κωδικό που θα σταλεί στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 4: Συγχρονίστε τις επαφές σας

Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να συγχρονίσετε τις επαφές σας με το Viber. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα σας επιτρέψει να δείτε ποιες από τις επαφές σας χρησιμοποιούν ήδη το Viber. Σημειώστε ότι ο συγχρονισμός των επαφών είναι ιδιαίτερα χρήσιμος ώστε να βρείτε τους πρώτους σας φίλους στην πλατφόρμα. Για να συγχρονίσετε τις επαφές σας, κάντε κλικ στην καρτέλα “Επαφές” και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Συγχρονισμός επαφών”. Το Viber θα σαρώσει αυτόματα τις επαφές σας και θα προσθέσει όλες τις επαφές σας στη λίστα του Viber.

Βήμα 5: Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Viber στον υπολογιστή σας

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει επιτυχώς το Viber στον υπολογιστή σας και έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας, μπορείτε πλέον να αξιοποιείτε τις υπηρεσίες της εφαρμογής για να κάνετε δωρεάν κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να μοιράζεστε αρχεία με άλλους χρήστες. Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με μια επαφή, απλώς κάντε κλικ στο όνομά της στη λίστα επαφών σας. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, κάντε κλικ στο εικονίδιο του τηλεφώνου δίπλα στο όνομά τους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες κάνοντας κλικ στην επιλογή “Νέα ομάδα”.

Διαβάστε:  Πως βοηθάει το Restart ένα PC

Ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής σύντομα κι εύστοχα;

Ανταλλαγή μηνυμάτων: Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου από άλλους χρήστες του Viber σε πραγματικό χρόνο.

Κλήσεις και βίντεο-κλήσεις: Μπορείτε να κάνετε φωνητικές αλλά και βίντεο κλήσεις σε άλλους χρήστες του Viber από οποιαδήποτε συσκευή.

Ομάδες συζητήσεων: Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες συζητήσεων με άλλους χρήστες του Viber ώστε να μοιραστείτε μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτοκόλλητα και GIFs: Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα και GIFs στα μηνύματά σας για να τα κάνετε πιο εκφραστικά και διασκεδαστικά.

Κανάλια: Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας κανάλια στο Viber καθώς και να λαμβάνετε ενημερώσεις και πληροφορίες.

Ειδοποιήσεις: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αποθήκευση στο cloud: Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στο cloud του Viber για να μπορείτε να τις αποκτήσετε αργότερα από οποιαδήποτε συσκευή.

Καλέστε μας