Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση του Yahoo Mail στο λογαριασμό Gmail;

μεταφορα email απο yahoo σε gmailjpg

Οι χρήστες του Yahoo Mail προτιμούν μερικές φορές να μεταφέρουν τα email τους στο λογαριασμό τους στο Gmail. Επομένως, εάν είστε επίσης ένας από αυτούς, διαβάστε αυτόν τον οδηγό και αποκτήστε πρόσβαση στο Yahoo mail στον λογαριασμό σας στο Gmail εύκολα.

Μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα μέσω διεύθυνσης αλληλογραφίας Yahoo από τον λογαριασμό Gmail με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας που παρέχεται ως Gmailify. Δεν απαιτεί κανέναν τύπο συνδρομής στο Yahoo Mail Pro. Πριν από την ανάπτυξη του Gmailify το 2016, δεν μπορούσατε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo Mail μέσω λογαριασμού Gmail ή εφεδρικών δεδομένων λογαριασμού G-suite χωρίς συνδρομή. Οι δυνατότητές τους είναι τώρα διαθέσιμες δωρεάν και δεν απαιτούν να ανοίξετε όλα τα μηνύματα Yahoo στο Gmail.

Πώς μπορώ να δω το Yahoo Mail στο Gmail;

Για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση στο Gmail για αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo

Στο Gmail, επιλέξτε με σύνεση το εικονίδιο του γραναζιού και, στη συνέχεια, επιλέξτε ρυθμίσεις

Τώρα, πρέπει να επιλέξετε λογαριασμούς και να εισαγάγετε

Από την ενότητα Έλεγχος αλληλογραφίας από τους άλλους λογαριασμούς, πρέπει να επιλέξετε Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο κειμένου Διεύθυνση email, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας Yahoo και στη συνέχεια να επιλέξετε Επόμενο
Τώρα, επιλέξτε τη σύνδεση λογαριασμών με το Gmailify και μετά από αυτό, επιλέξτε Επόμενο

Μετά από αυτό, Εισαγάγετε το όνομα χρήστη / email του λογαριασμού σας Yahoo με τον κωδικό πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης Yahoo mail και προσαρμόστε το δικαίωμα

Τώρα, επιλέξτε “Συμφωνώ” και επιλέξτε “Κλείσιμο” στο παράθυρο με την ένδειξη “Έχετε επαληθευτεί στο Gmail”

Τώρα, στο Gmail μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> Λογαριασμοί και Εισαγωγή για να δείτε τις ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί όπως σχεδιάσατε

Επιστρέψτε στην οθόνη ανά πάσα στιγμή για αποσύνδεση των λογαριασμών αλληλογραφίας Yahoo. Όταν θέλετε να επιλέξετε την αποσύνδεση που θα εμφανίζεται δίπλα στη διεύθυνση Yahoo, τότε μπορείτε είτε να διατηρήσετε είτε να διαγράψετε την εξαγόμενη αλληλογραφία από τον λογαριασμό σας στο Yahoo Mail.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το Yahoo mail στο Gmail. Μετά την πρόσβαση στο Yahoo mail, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό Gmail για να διαβάσετε το Yahoo Email. Το Yahoo Mail παρέχει επίσης μια επιλογή προώθησης αλληλογραφίας, αλλά αυτό ισχύει μόνο εάν έχετε αναβαθμίσει τον δωρεάν λογαριασμό σας στο Yahoo Mail Plus. Για να διευκολύνετε την ανάγνωση email Yahoo στο λογαριασμό σας στο Gmail, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Εισαγωγή του Gmail.

Κόλπα ή βήματα για ρύθμιση για πρόσβαση στο Yahoo Mail στο λογαριασμό Gmail:

  • Αρχικά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Gmail εισάγοντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας
  • Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”
  • Πατήστε στο σύνδεσμο «Λογαριασμοί και εισαγωγή» που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης Ρυθμίσεις
  • Πατήστε στο σύνδεσμο “Εισαγωγή αλληλογραφίας και επαφών”
  • Στη συνέχεια, Εισαγάγετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας Yahoo και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Συνέχεια και, στη συνέχεια, το Gmail ελέγχει τον λογαριασμό αλληλογραφίας Yahoo
  • Τώρα, ζητήστε να επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή εισαγωγής
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο που εμφανίζεται δίπλα στο “Εισαγωγή αλληλογραφίας” και πατήστε στην επιλογή “Έναρξη εισαγωγής”
  • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας στο Yahoo θα προωθούνται αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Gmail και η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει 1-2 ημέρες για να ολοκληρωθεί.
  • Κάντε κλικ στο OK όταν έρθει η οθόνη Finish

Αυτά τα παραπάνω βήματα είναι εύκολο να γίνουν, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα βήματα σε μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτά τα βήματα είναι επίσης πολύ χρονοβόρα. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματικό εργαλείο τρίτου μέρους για πρόσβαση στο Yahoo mail στο Gmail.

Αυτοματοποιημένη μέθοδος

Για να ανοίξετε την αλληλογραφία Yahoo στο Gmail, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην αλληλογραφία με τη βοήθεια ενός επαγγελματικού εργαλείου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Yahoo Email τρίτου κατασκευαστή. Αυτό το εργαλείο τρίτου μέρους σάς βοηθά να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού αλληλογραφίας Yahoo χωρίς καμία ταλαιπωρία. Παρέχει εύκολα βήματα για τη διαδικασία και επίσης εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ολοκληρώνοτας

Σας παραθέσαμε τις μεθόδους για εύκολη πρόσβαση στο Yahoo Mail στο Gmail. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο τρίτου μέρους για τη μετεγκατάσταση email Yahoo στο Office 365, στο Gmail ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Επειδή τα βήματα της μη αυτόματης μεθόδου είναι χρονοβόρα και απαιτούν χρόνο κατά την επεξεργασία και υπάρχουν πιθανότητες σφαλμάτων. Το εργαλείο δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από τη χειροκίνητη μέθοδο.