Ανάκτηση δεδομένων Κρήτη

ανάκτηση δεδομένων κρήτη

Ανάκτηση δεδομένων Κρήτη. Πραγματοποιούμε επαναφορά αρχείων και δεδομένων στη Κρήτη για όλες τις πόλεις και περιοχές. Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Ψάχνετε για υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων στη Κρήτη ; Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, είναι απολύτως απαραίτητο η εταιρεία σας να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών πληροφοριών, οι οποίες απαιτούν την απόκτηση του υψηλότερου επιπέδου ανάκτησης δεδομένων, λύσεων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και αρχειοθέτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ασφαλή και μπορούν να ανακτηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στη Datarecall International, είμαστε ειδικοί σε όλες τις μορφές αρχειοθετημένων υπηρεσιών backup, αποθήκευσης δεδομένων cloud, υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων, backups δεδομένων offsite και υπηρεσιών αποκατάστασης καταστροφών, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών συστημάτων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και των online backup υπηρεσιών και μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα κρίσιμα στοιχεία της εταιρείας σας τα δεδομένα προστατεύονται, αποθηκεύονται με ασφάλεια και είναι εύκολα ανακτήσιμα.

Όταν συνεργαζόσαστε μαζί μας, θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας για να σας προσφέρουμε τη σωστή λύση, για να την εφαρμόσετε και να τη διατηρήσετε, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια ζωτικών δεδομένων. Ενώ προσφέρουμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από τα γραφεία μας στο στην Αγία Παρασκευή, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων και τις τεχνολογίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων σε όλη την Κρήτη.

Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων και backup δεδομένων περιλαμβάνει επίσης αποθήκευση δεδομένων cloud, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων διακομιστή, απομακρυσμένη αποθήκευση δεδομένων ταινιών και αποκατάσταση λογισμικού DSD για τις πιο ασφαλείς επιχειρηματικές υπηρεσίες backup του Internet.

Για τις καλύτερες υπηρεσίες αποκατάστασης στοιχείων για την αντιγραφή δεδομένων στο εξωτερικό στη Κρήτη & πέρα ​​από αυτό, αποθήκευση και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποκατάσταση καταστροφών και πολλά άλλα.

Η απώλεια δεδομένων είναι γεγονός σε πολλές περιπτώσεις

Η απώλεια δεδομένων συμβαίνει όταν δεν το περιμένετε και στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Η απώλεια δεδομένων μπορεί να συμβεί σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές, έξυπνες συσκευές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές USB Stick, SSD δίσκους ακόμη και σε Raid.

Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε χάσει αναντικατάστατες φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία. Όμως, στη Datarecall International μπορούμε να σώσουμε τα αρχεία σας! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας,  το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε εκατοντάδες πελάτες που βοήθησαμε στην απώλεια δεδομένων, η Datarecall International είναι ο ηγέτης στον κλάδο όπως σε όλους όσους αναζητούν ανάκτηση δεδομένων Κρήτη.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε προγράμματα λογισμικού ή διορθωτικά μέτρα που θα μπορούσαν να βλάψουν ακόμα περισσότερο τη συσκευή σας και να καταστήσουν ανεπανόρθωτα τα αναντικατάστατα σας δεδομένα. Καλέστε την Datarecall International αντ ‘αυτού.

Οι σύμβουλοι ανάκτησης δεδομένων που εδρεύουν στην Αγία Παρασκευή είναι στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή. Σας παρέχουμε γραπτώς προκαταβολικές τιμές πριν στείλετε τη συσκευή σας και η υπηρεσία μας δεν θα κοστίσει ποτέ περισσότερο από την εκτίμηση.

Στη Datarecall International, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία όλων των μηχανικών μας που εργάζονται μαζί για να ανακτήσουν τα δεδομένα σας. Οι μηχανικοί μας εργάζονται στο καθαρό μας χώρο για να προστατεύσουν το σκληρό σας δίσκο κατά τη διάρκεια της ανάκτησης επειδή ακόμη και τα μικροσκοπικά σωματίδια μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές και απώλεια δεδομένων.

Κάθε μέρος της υπηρεσίας που εκτελούμε είναι εμπιστευτική και συμμορφούμενη με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Σας εγγυόμαστε ασφάλεια, εμπιστευτικότητα και ιδιωτικότητα. Κανένας άλλος πάροχος ανάκτησης δεδομένων δεν πληροί αυτά τα κριτήρια.

Διεύθυνση: Σουλίου & Χαλανδρίου 16Α , 153 43 Aγ. Παρασκευή, Αθήνα
Τηλ: +30 210 60 16 930
Κιν:  +30 698 41 34 010
Skype: datarecall.greece
Email: info@datarecall.gr
‘Ωρες Γραφείου: Eργάσιμες ημέρες 9.00 – 17.00

 

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *